Onze specialiteiten

Finance

Zonder stuurinformatie geen inzicht en zonder inzicht geen winst. Wij stellen de nodige informatie op en rekenen investeringen en business cases door.

Strategie

Maakt tijd en ruimte voor één van de meest inspirerende en belangrijke processen: strategievorming. Wij helpen je op weg. Van brainstormsessies tot volledige businessplanning.

Data & IT

Het gebruik van IT systemen en data levert dé efficiency en het inzicht dat je nodig hebt voor strategievorming en aansturing. Wij denken en programmeren mee. Van onderzoek tot implementatie.

Financieringen

Zorg voor de beste condities voor je financiering. Wij denken en onderhandelen mee. Van Informatie Memorandum tot volledige begeleiding.

Procesverbetering

Verminder fouten, faalkosten en irritaties door processen te analyseren. Wij helpen je hierbij. Van brown-paper-sessies tot aan de implementatie van Lean Six Sigma.

HRM

De juiste inzet van uw mensen is cruciaal voor alles. Hoe krijg je het maximale uit medewerkers en managers? Wij praten, ontwikkelen en coachen. Van werving tot de opzet van HR-beleid.